Εορτασμός της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο ΓΕΛ Λιτοχώρου

Με αισθήματα συγκίνησης και υπερηφάνειας γέμισε τους παρευρισκόμενους η γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στη διάρκεια της γιορτής μνήμης προβλήθηκε πλούσιο υλικό της εποχής (Βίντεο, φωτογραφίες, αφηγήσεις κ.α.), μαθητές και μαθήτριες ανέγνωσαν σχετικά κείμενα, ενώ μαρτυρίες δραματοποιήθηκαν με επιτυχία από τον καθηγητή του σχολείου κ. Παπαϊωάννου και ομάδα μαθητών. Η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου υπό την καθοδήγηση και με τη συμμετοχή του κ. Κουκιώτη, καθηγητή του σχολείου μας, μετέφερε  με τραγούδια συνδεδεμένα με την εξέγερση τον παλμό του αγώνα των φοιτητών και φοιτητριών για Δημοκρατία και Ελευθερία.

Την εκδήλωση που απέτισε την πρέπουσα  τιμή  στους δημιουργούς του έπους του Πολυτεχνείου και επεσήμανε την διαρκή επικαιρότητα των μηνυμάτων του οργάνωσε η καθηγήτρια του σχολείου κ. Σαμπάνη Μαρία (ΠΕ03), με τη συνεργασία των προαναφερθέντων εκπαιδευτικών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!